♥ TRANSLATION TOOL AT THE BOTTOM OF THE PAGE! ♥

fredag 18 mars 2011

GOLLUM WEARS NIKE

 Får inte träna för the healer a.k.a. the googler men jag sket i det och simmade + bastade aslänge tills jag var röd och pulserade som utslitna hjärtat i Indiana Jones som förstörde min barndom. Fusk, med andra ord. Nu har mitt bikramintro gått ut och jag måste kanske börja på lyxiga hipsteryogan vid jobbet i S:t Eriks. Träning är "något intimt" och att göra det i grupp är onaturligt och man gör det bara av ekonomiska skäl. Bikram på S:t Eriks är träningsmotsvarigheten till att shoppa på Milanesisk outlet eller äga en jävla Ferrari i en bilpool. Synnerligen olyxig lyx. Skulle jag ha en oaccepterad fetisch skulle jag åka till typ vischan och uttöva den, inte gå till första bästa bastuklubb. Vad pratar jag om nu? Kan omöjligen knyta ihop denna säck med hedern i behåll!

Spraymålat och försökt plantorka alla luckor, dörrar, m.m. ute på gården idag inför lägenhetsvisningen. Gick okej fast det var kolsvart och bara fanns tid till ett riktigt schmäkigt lager. Fyllde i skavanker med målarfärg på fingrarna inomhus sen, det visade sig vara den bästa metoden. Borde inte skriva detta.

Köpt rosa stekarpiké och velourbyxor från Ralph Lauren till systerdotterbebis + citrongul plyschtopp från European Kids som sitter lika irriterande som nittiotalskläder alltid satt på mig back in the days - åker upp i ryggen, smetar över brösten, glipar nånstans och glider runt. Får nostalgirysningar av det.  
Och en silvergrå Yves Saint Laurent-kjol från 80-talet som jag tyckte hade loppig lapp men som var real deal, vad det nu spelar för roll. Borde inte skriva detta heller, får ont i magen av att skriva om "shopping". Hej då.

2 kommentarer:

sissel sa...

Du är bra du!

ff. sa...

We live to inspire, we love to inspire, and we get inspired by you.