♥ TRANSLATION TOOL AT THE BOTTOM OF THE PAGE! ♥

tisdag 12 april 2011

STATISTIK

TILL EXEMPEL:
Den 9e april hade jag 1680 läsare... Och 2 kommentarer. 
Come on - fler människor går fan fram till mig på stan per dag och irl-kommenterar!!

I och för sig så hatar jag nästan alltid IRL-kommentarer, klarar inte av när det lyser i ögonen av ge-mig-ett-'tack'-jag-vill-ha-ett-'tack'-för-jag-var-så-snäll-nu/dance-monkey-dance/osv på folk. I grund och botten beror det nog bara på att jag har en rädsla för av att få förväntningar på mig eftersom jag är uppvuxen utan sådana. Har inga problem med att prestera men jag hatar luddiga förväntningar och krav som jag inte känenr har något med mig att göra. Gillar alltid att bli kommentad av pensionärer, barn eller hemlösa/"utslagna" dock - de brukar i 9 fall av 10 vara raka och mena vad de säger utan att kräva massa konstiga själsklappande saker tillbaka.

Alltså, jag blögar inte för att ni ska praisa mig men det vore ju kul om mina läsare inte alltid ville vara anonyma och kanske ville berätta om sina egna erfarenheter kring något nångång för ibland blir det lite som att stå på en scen naken med en spotlight i ögonen utan att veta vem som sitter i publiken här på blôgga...

15 kommentarer:

Sandy De Luxe sa...

Är det inte bara så att folk är alldeles för lata för att skriva nåt?
Eller just don't give a fuck?

Anonym sa...

fant deg her i går. hejhej

ghaz sa...

jag läser!! och tror att anledningen till att folk ej kommenterar är pga du inte känns som den som själv skulle kommentera på en blogg du läsare. stolthets-hämnd, hhaha.

och +1 på din förklaring till varför irl-kommentarer är så obehagliga. värst är när dom ba "JAG LÄSER DIN BLOGG!!!!!!" och ba den där awkward tystnaden när det är meningen att man ska tacka. och man vill ba, FAAAST du sa inte om du tyckte om den? for all i care så kan du ju läsa den och HATA den??? vad är det jag ska stå och tacka för???

Ida sa...

Jag läser också!!! Men jag vet bara inte alltid vad man ska kommentera på dina rappa ord, kan erkänna att jag är lite rädd för att få mig en "snyting"...
Fast jag tycker du är grym, såklart!

Anonym sa...

instämmer med ida. rädd är kanske fel ord men OLUST snarare. jag kan uppfatta din rappa ton som att du inte VILL ha respons eller bli ifrågasatt, just nu i alla fall.
och nu menar jag såklart inte agget du uppenbart och bra riktar mot frågor rörande samhälle, klass- och genusfrågor och blabla.
det är nåt annat agg.

jag får även den känslan efter diskussioner i kommentarsfälten. det känns som att det ställts många frågor eller gjorts många försök till dialog men du svarar ofta bitskt eller inte alls.


jag tror du kanske skulle vinna på att posta färre inlägg och liksom lägga tid och fokus på all den respons du faktiskt får. inte hetsposta och springa iväg liksom.
eller nischa dig. dela upp internetidentiteterna lite. ha en smartblogg och en modeblogg typjag tycker din blogg är skitfin ändå, det där var alltså tips om du vill ha mer respons.

annie sa...

Hej!

Jag tycker inte du verkar vara fylld av detta agg övriga talar om, möjligtvis kan det ibland verka som om det finns ett ointresse av vad "vi" tycker och det är kanske därför få kommenterar - fast vad vet jag! Din blog är typ den enda jag kollar in, men jag kommenterar aldrig - vet nog oftast inte vad jag ska skriva, men det finns ju en anledning att jag läser vilken är att du är cool och smart (och sjukt inspirerande stilmässigt!)

Annika sa...

Jag läser men jag har inte riktigt något att säga.

dana sa...

JAG LÄSER!!!!!!!!
MVH DIN DANA!!

rainbowpeacock sa...

Ok here goes: checkar av din blogg varje dag, för övrigt den enda jag kollar in regelbundet. Gillart, du behöver inte gilla mig tilbaka och det lyser inte i några ögon här nej. Obs ej pensionär eller barn. Btw; välkommen till söder om söder!

Jacqueline sa...

Ärre verkligen bättre med kommentarer som lyder "jag läser!! /anna 18" än ingen alls? Hehehe

relh sa...

alltså, jag tror du skulle förstå den bitska undertonen själv om du skulle försöka se dina ord lite utifrån en gång.
just det inlägget du skrev här, är förmodligen& passande nog det mest talande.
du efterfrågar någon typ av dialog eller respons och passar i samma veva på att faktiskt klanka ner på dem som tagit mod till sig och gått fram till dig på stan. (all heder till dem. det lysande i deras ögon kanske bara är stolthet över att dom vågade, eller något så enkelt som en förhoppning om att göra dig glad?)
anyhow, om det nu inte passar dig med respons irl så
verkar det för mig ologiskt om du innerst inne ville ha det
här. eller? fast du säger ju att du vill det så vem är jag att säga motsatsen. men jag tänker att om det nu vore så så kanske det blottas här mellan raderna ibland vilket gör folk lite skraja.

jag har f.ö. ett liknande problem men irl istället. ingen verkar våga nånting med mig. komplimanger&beröm är
lugnt men kritik eller skäll förekommer i princip inte.

Anonym sa...

Jag vill inte kommentera här eftersom dina bilder är så jävla skanky och... ja... lätt prostituerade.

nataber sa...

läser.

jenn sa...

R 2 lzy.

miriamivanoff sa...

Jag läser! Jag heter Miriam, är 23, och bor i London. Började följa den här bloggen typ 2010? Älskar hur du klär dig och blir mkt inspirerad av din stil.