♥ TRANSLATION TOOL AT THE BOTTOM OF THE PAGE! ♥

fredag 15 april 2011

JAHA, OJ ELLER?

Uhm, jag frågade bara om ni inte kunde dela några av era erfarenheter ibland för att det ska bli lite mer "ge och ta" här i bloggen och för att det vore intressant för mig men förvånansvärt många verkar tolka det som att jag ber om "kritik" mot min egen person och påpekar sedan att ni typ är rädda att jag ska hugga om ni kritiserar? Förlåt, kan ni sluta ta illa upp och typ bli kränkta, men kritik kommer jag aldrig be mina bloggläsare om - känner jag att jag behöver det vänder jag mig till mina vänner. Såklart?
Självklart tycker jag det är kul att diskutera det mesta men att sitta och diskutera mig själv med främlingar som bara fått se sidor av mig jag själv valt att visa känns ganska lönlöst. Kommentarer behöver inte vara kritik mot mig, varken bra eller dålig - de mest givande kommentarerna är de som är lite mer broderande. Alltså - om ni hatar/älskar mig och känner att ni måste skriva det så förklara gärna varför. Dock tycker jag inte att ni ska ägna er åt hat - hat är bara självhat. Allt hat. True! Eller ännu bättre - skriv något om er själva om ni hittar något i ett inlägg som ni kan relatera till? Det var bara det jag ville. Tack och hej, leverpastej.

10 kommentarer:

Hannah sa...

Jag hatar bara Berlusconi. Tycker inte att det är självhat. Eller kanske hatar jag inte honom, men fakten att han bara får göra såhär, om och om igen. Men hat är det säkert!

Anonym sa...

att du orkar! det känns som att du har ett abnormt behov av att försvara dej, chillax liksom! skämt åsido, du kommer nog få en del h8te och kommentarer som observerar det som retar gallfeber på folk angående dej, men det är ju bara en komplimang på att du berör folk och får dem att tänka. om det nu är din päls-dogma, ditt sätt att skriva, dina stora bröst eller det faktum att du jobbar på cosmo - this we will never know. OM kommentatoren inte specificerar (för det var det du ville?). och kom nu inte å skriv att du är förundrad över att JAG orkar. *kram*

Anonym sa...

Det är spännade det här att det verkar finnas en så stark impuls att recensera istället för att utveckla. Jag har själv givit IRL kommentarer på ett beundrande sätt, och även om det var vänligt menat så vet jag hur jag själv reagerar när jag blir bedömd. Ibland vill man ju bli det, men ganska ofta så vill jag bara säga "liksom jag finns inte till för att du ska få säga precis vad du tycker om mig", men det gör jag inte.
Men det där andra samtalet, där man delar erfarenheten, det är ju inte helt lätt att få till. Det är inte alltid när man talar med vänner som man hamnar i det där utvecklande, bra. Ofta blir det istället recensioner av personer, konst, det här stan, helgen, eller vad det nu må vara man pratar om.

Jag hade inte skrivit det här om du inte sagt till, haha. Nästa gång jag får tankar och/eller känslor av din blöggy ska jag försöka plita ner dom och dela med mig.

E

Emma Veronica Johansson sa...

Hannah: Jag tänker att de egenskaper som får B att göra som han göra finns hos alla och man hatar honom av skam för att han liksom en själv bär på det fula och det fina och det fula kan tippa över när som helst även för en själv om omständigheterna och tillfället är oturligt? Och att hata är väl lite uppgivet?

Anonym: Tack? Tänker orka tills jag inte orkar längre.

E: Jag brukar få till de där utvecklande samtalen IRL, kanske därför jag känner mig frustrerad över bloggy, för att jag tycker att det ska vara en naturlig del av all kommunikation med två sidor. Kanske är jag bara asbergers eller nåt eller så är det ett hjärnfel som sker hos alla "online" men ibland är det svårt att skilja alla anonyma läsare åt, känns liksom som att de är samma person som bara ändrar åsikt hela tiden. Good cop, bad cop.

Anonym sa...

Nämen guuuud! Nu MÅSTE jag ju bara "brodera" fram en riktig jävla superkommentar! Man kommenterar inte på din blogg därför att du är så cool ju. Alla vi vill ju vara precis som du, och då behövs ju inget mer sägas. Kan du inte lägga upp fler bilder när du är som coolast, cause thats what we all want. lol!

Anonym sa...

uh. rörigt. ska försöka konkretisera.

1. det framgick inte så tydligt att du uhm bara efterlyste våra berättelser, erfarenheter. det kom ju väldugt långt ner.

2 när jag läser kommentarerna så är det väldigt få inlägg som jag tycker innehåller kritik.

3 vad jag menade är att du avslöjar att du går igenom något och att det är ett känsligt läge och då vill man helt enkelt hålla sig neutral. inte störa.

4 vem blev kränkt? jag blev visserligen typ häpen av ditt sätt att snacka om irlkommentatorerna men det är då fan inget jag ångrar/ tänker sluta med.

5 just det du själv säger med att du vill välja vilka sidor du visar upp, gör nog också att det känns svårt att dela med sig av sina egna erfarenheter, läsarnas alltså. just för att det är svårt att relatera till en internetkonsyruerad personlighet liksom. inte för att jag inte känner att jag kan relatera till saker du skriver, det gör jag i allra högsta omskakande jävla grad men när man också märker att du vill styra vad vi ska se och inte, då vill jag inte dela.


blabla. hat kan jag hitta i typ ett inlägg där och den personen verkar bara dryg och uttråkad


Fan vad jag är trött

Anonym sa...

"4 vem blev kränkt? jag blev visserligen typ häpen av ditt sätt att snacka om irlkommentatorerna men det är då fan inget jag ångrar/ tänker sluta med."

Problemet är att hon inte snackar, hon skriver. BIG DIFF! vi har ingen aning med vilken "ton" eller hur hon menar med det hela. Svårt det där med internet och hur man ska skriva för att det ska låta som man vill mena.

sorry för anonymiteten men kommenterar aldrig på nätet så det känns weird att avslöja mig hahah. hoppas det är ok/ R

Hannah sa...

Jag skulle aldrig göra som honom om jag var in charge, det tror jag bestämt. Och om jag hade gjort det (vilket är ju inte omöjligt ändå, tror också på det du säger om det fula och det fina) så skulle jag ...skammas, ja. Det är just det att han inte verkar skammas alls som jag hatar i honom, eller i situationen. Eller ja, kanske är hat ett stort ord, avskyr snarare.

Jacqueline sa...

Oroa dig inte så mycket för vad folk anser Emma. Det är klart brudar stör sig på dig. Du är lång, smal som fan, har ett extremt vackert ansikte, långt hår och ovanpå det ett glassigt jobb på Cosmo och verkar leva ett ganska schysst liv i Stockholm. Brudar har väldigt lätt att hitta "fel" på såna människor som du. Vill inte använda ordet "avundsjuka" för det är 90-tal (gumman dom e bara avundsjuka!!!) men jag tror du fattar vad jag menar. Keep on rocking. Och släng din päls!!!!!!!!1 Peace

Tjabba jacqueline sa...

Farligt att säga att brudar är på ett visst sätt. Reproduktion av föreställningar som blir till normer osv osv osv osv obs obs patriarkat obs

Hejdå!