♥ TRANSLATION TOOL AT THE BOTTOM OF THE PAGE! ♥

fredag 15 april 2011

FINA BILDER TO TURN MY SHITTY LIFE AROUND

Jag är förkrossad för jag jobbade till sent i natt och missade mitt plan av rädsla av att missa mitt plan. Vaknade och bara insåg att det gick för flera timmar sen och kände mig så maktlös, bölade och tänkte ge upp men orkar inte kravla på nån botten och pungade helt sonika ut för en ny biljett, lade upp finbilder i bloggen och nu verkar det som jag dessutom håller på att styra så att mina möbler flyttas medan jag är borta. Hur sweet?

8 kommentarer:

Jenny sa...

Bilden på Kate Moss: Jag minns högstadietiden, när jag just hittat mitt första nummer The Face (fanns på kvantum vid bodenvägen) och satt hela kvällarna och bildgooglade Kate på sånt där 90tals modem. Eller "altavistade" menar jag.

Emma Veronica Johansson sa...

Jag älskar att ens lilla tidningsbutik på ens lilla hemort faktiskt hade the face, bibel, darling, saound affects hehe, pop, i could go on & on. Jag förstår inte varför de fanns (okej, kanske musiktidningarna men alla de andra?) men utan de där tidningarna hade mina populärkulturella referenser sett ganska trista ut idag, internetlös som man var på 90-talet. Eller alltså, internet var ju ganska internetlöst. Mest kattbilder.

Vill även ge en hommage till Vänersborgs bibliotek som hade världens bästa cd- och vhs-smak på vilken hela min musik- och filmsmaksgrund idag vilar på!

hilda sa...

Kan du inte tipsa om några najsiga ställen man kan gå på som nyfylld 18åring? :)))

kim sa...

ahahahah, äppelbilden, världens roligaste! hoppas det hemliga går bra/är spännande/etc.

rebecka sa...

Hallå Emma! Vad var det viktiga som du skulle göra så du missade modelljobbet.. cliffhangers!!! Får nippran! Anledningen till att jag inte klarar av att titta på serier, får nervöst sammanbrott av att vänta på nästa avsnitt osv....

Mvh/rbwebebkcsa

rebecka sa...

(menade inte att likna din blogg/dig vid serier.. men ville mest understryka min oerhörda brist på tålamod. men om man skall se det positivt så blir ju det mesta mycket spännande!!)

julia sa...

hejja Emma! tufft det där med biljetten. hoppas du trivs i björkis! det är superfint i de där krokarna ju!
//j

JJ sa...

Iiih..när jag bodde i London hade vi en förkortning som hette DMTP som ju då skreks i hysteri varje gång någon nämde ordet "resa" "flyga" "packa" "eller "plan". Dont Miss The Plane! I vissa tillfällen i livet är det mer en regel än ett undantag att MTPa. Fy faen dock.