♥ TRANSLATION TOOL AT THE BOTTOM OF THE PAGE! ♥

onsdag 25 maj 2011

*VINK VINK*

Jag måste verkligen lära mig veckodagarna lite bättre. Jag har legat en dag före i schemat här nån tag, på gott och ont. Trodde det var torsdag idag eller trodde väl snarare att det var nån sjuk hybrid, typ onsdagstorsdagen. Idag har jag varit på fyra presskontor, bl.a. Acne som har massa rödvinsfärgat som är fint till hösten för den som inte visste det. Porlande, porlande rödvin som jag inte ens gillar ju. Sedan har jag gjort jättemycket på trendrapporten till septembernumret av Cozmopoleitan för jag trodde den skulle in i morgon kl 10.00 men det skulle den inte. Haha! Free time for Emma nu då!

6 kommentarer:

Moa sa...

vad är det för grönt spöke där bakom?

Emma Veronica Johansson sa...

Moa: Det är min cardigan som hänger på min kontorsstol för Tommie X har förbjudit mig att någonsin ha kontorsstolar med i bakgrund på bilder.

Millan sa...

Vad är det för jobb du har? :)

Emma Veronica Johansson sa...

Millan: Jag är moderedaktör.

Biba girl sa...

En damn fine moderedaktör dessutom! Jag som inte ens köper tidningar längre. Varför liksom när det finns intärnät? Cosmopolitan köper jag däremot fortfarande. Gillar dina texter (repotage?) mest! Hur går storyn om hur du fick jobbet förresten? Wanna tell us?

Ida sa...

SNYGG du är!! blir lika chockad varje gång