♥ TRANSLATION TOOL AT THE BOTTOM OF THE PAGE! ♥

måndag 2 maj 2011

HELLO CHANTALJag kanske bara är ovan för att jag blögpausat men är det verkligen okej att typ posa såhär mycket ?? Update! Löste det genom att ta bort en bild så att det blev en finare balans. Asså, antar man måste om man ska ha en blög. Lördags var lite sista natten med gänget, jag ska sluta dricka och se om livet blir lite intressantare då. Min rytm det senaste har liksom varit jobba-tvätta-packa upp-drömma mardrömmar-jobba-tvätta-packa upp-sova-dricka. Har inte ens ätit ute på hur länge som helst! Men det bir väl så när man bor i närfören som bara har en WOK (stekta grönsaker för 100 spänn, no thanks?), inte ens en pizzy har vi här. Men jag gillar det ändå. Förresten så fyller jag år på lördag så jag måste såklart ha kalas hemma då och då kommer jag dricka. Jag ska bjuda ca 30 tror jag, bara för att de får plats. Jag är värsta fegisen när det kommer till inbjuda nowadays men jag ska försöka bjuda sådana jag inte är säker på kommer utan att bli all sadness om de inte kommer. It'll be fun! Är inte alls säker på att jag vill sluta dricka, men det är en tanke i alla fall, vill bara hinna med annat som känns viktigare!

Jag har köpt en ny kamera för S90 ville inte leva längre och jag orkar inte bitcha med stackarn, grävde ned den i rabatten utanför mitt fönster!Update! Planerar att ha gått över helt till e-ciggen inom 6 månader men giffade mest för att skryta om min, eeh typ, bränna nu. Har sol mellan tolv och åtta på kvällen på Bally!

♥ SES (ELLER JAG I ALLA FALL?)! PUSS! ♥

8 kommentarer:

Jeanette sa...

Ja balans är viktigt. Man vill ju inte att folk ska få för sig nått:) Gillar verkligen din blogg.

Anonym sa...

jag vill ses /JJ

hanna sa...

nah du är så tjusig så det funkar. hmhmhm kanske också ska stuva in vinboxen i nåt hörn ett tag, det stjäl onekligen rätt mycket tid (köpa-dricka-snurra-återhämta). & grattis i förskott!

Anonym sa...

Björkhagen är för i helvete VÄRLDENS MYSIGASTE FÖRORT, dessutom är det den woken typ det godaste jag ätit /arg björkhagenbo

Moa sa...

Det här med bränna, vilken brunutansol rekomenderar du? anemiska ben makes me sad :'(

Emma Veronica Johansson sa...

Moa: 'Clarins Delicious Self Tanning Cream' always and forever! Jag har dock inte kört med det än i år, jag tänkte se om man får nån naturlig färg först annars kanske jag kör på palers. Får se.

Jag har skrivit ett inlägg i ämnet, rekommenderar dock inte den från Hawaiian Tropic... >>
http://emmaveronicajohansson.blogspot.com/2010/02/plastic-tan-never-fades.html

Moa sa...

1000 tack!

Sophie sa...

Jävla cpsnygga människor