♥ TRANSLATION TOOL AT THE BOTTOM OF THE PAGE! ♥

torsdag 31 mars 2011

KUKEN


Förra veckan. Snodda här.

Igår inleddes Tommie X-festivalen med "social dining" på restaurangen Och himmelen därtill, som absolut inte har något att göra med pinsamma Mikael Nyqvist-filmer att göra, uppe i Skrapan där jag satt och sippade vit tysk something-sparriscrémemed sparris m.m. och njöt av solnedgången som inföll vid 19.30. Bilder från detta komemr via Tommie Xs kamera. Avrundade kvällen emd att somna in bredvid Tommie X och en svart katt som bor i hans lilla stuga, liknande den i filmen 'Upp!'.

Idag blir det mer Tommie X!

tisdag 29 mars 2011

JAG FÖRFALLER DUE TO TRAUMATISATION



Oljemarinad och 12 timmars sömn/natt i en vecka.
Trött. Torr. Avstannat blod.

måndag 28 mars 2011

TEMA: SVARTA KLÄDER OCH DJUR!









Modellen på trean är tipsad av Aaron, katten på åttan snodd av Valter.

QUESTIONS SUBBILY DIGESTED


Q: "minns förr när du typ hade en blogg på cosmo eller solo. var ofta inne på den då du skrev väldigt vasst om olika företeelser. du kändes smart och lite modig. hittade din nya blogg idag och tycker den känns sådär. bara en massa foton där du gör samma utmanande/arga min och obegripliga inlägg på ett internt språk som antagligen bara dina vänner förstår. vad har jag med det att göra då? du får väl skriva som du vill? - absolut, det är jag fullt medveten om. kanske är din blogg bara en förlängning av din facebook-sida osv. Då spelar ju liksom det här ingen roll. Ville mest bara sända dig de här raderna i största välmening."

A: Fattar allt utom 'vass' och 'välmening' men svarar på det andra! >> Jag är inte ofrivilligt på glid men jag arbetar med något väldigt kommersiellt med ambitionen att vara brett som en ladugårsvägg hela dagarna och mitt behov av skriva så att "alla förstår" when I'm not getting paid är inte överväldigande direkt. Nu touchar du ju dock ett ganska intressant ämne - det här med att just mina bloggläsare tror att jag typ är in public service. Vem fan skulle ringa upp ett bokförlag eller ett filmbolag för att den inte gillade eller förstod deras bok eller film? A looney, that's who! Summan av kardemumman är ca att jag skiter i vem eller hur många som läser min blogg för den är inte for sale ändå. P.S. Jag har ett Costa Riciskt sandkorn i min kameralins så jag har bara en webcam man fick med i en tidning typ 1992 och alla vet att enda posen man kan göra i webcams är 'sad prostitute'.

Q: "hur stora är dina bröst??? Tyckte du sa att de blivit mindre!?" 

A: Du tyckte(??) rätt - jag sa att de har blivit mindre. Jag skulle gärna redogöra min bröststorlek här på bloggen men vet inte vilken måttenhet man använder. Jag kan svara mer utförligt om du lämnar din mailadress samt meddelar mig aktuella måttenhet samt vad du ska göra med informationen. Tack på förhand! Skoja!! Skiter väl jag i >> från 65F till 65D. Vill dock fortfarande veta vad du ska göra med infon.


Q: "Varför umgås du med 15 åringar, du som är en 26 årig kvinna?"

A: Nej nej, den yngsta jag känner är Valter som är "snart 17" och jag umgås bara med honom för att jag bär hans barn. Umgås med en del pensionärer också men jag låter de stå och hasa utanför webcamramen eftersom de typ är rädda för internet och jämt tror att allt ska hamna i "orätta händer". Dessutom är de så jävla utseendefixerade och jag orkar inte sitta och knäppa 500 bilder för de känner sig rynkiga, glömt fylla på sitt restylane eller tror att deras operationsärr is showing. Jag kan inte svara på varför jag umgås med varken 15-åringar eller 50-åringar, det är som att svara på vad meningen med livet är. Är poängen att typ fylla vänkretsen med folk som är så lika en själv på alla sätt som möjligt - vad fan är kul med det? Snittåldern på bilden du kommenterade var för övrigt 22!. P.S. Jag är inte 26?

fredag 18 mars 2011

*ORKA VÄNDA*


VIOLENTLY HAPPY


Checkar in Gräddy, Flipper och Valty. Check.

VILL INTE GILLA MEN GILLAR

Närbild på mjukglass. Gillar inte IRL, gillar bara vanlig glass.

Lindsey W i "vild 80-talsstyling".

GOLLUM WEARS NIKE

 Får inte träna för the healer a.k.a. the googler men jag sket i det och simmade + bastade aslänge tills jag var röd och pulserade som utslitna hjärtat i Indiana Jones som förstörde min barndom. Fusk, med andra ord. Nu har mitt bikramintro gått ut och jag måste kanske börja på lyxiga hipsteryogan vid jobbet i S:t Eriks. Träning är "något intimt" och att göra det i grupp är onaturligt och man gör det bara av ekonomiska skäl. Bikram på S:t Eriks är träningsmotsvarigheten till att shoppa på Milanesisk outlet eller äga en jävla Ferrari i en bilpool. Synnerligen olyxig lyx. Skulle jag ha en oaccepterad fetisch skulle jag åka till typ vischan och uttöva den, inte gå till första bästa bastuklubb. Vad pratar jag om nu? Kan omöjligen knyta ihop denna säck med hedern i behåll!

Spraymålat och försökt plantorka alla luckor, dörrar, m.m. ute på gården idag inför lägenhetsvisningen. Gick okej fast det var kolsvart och bara fanns tid till ett riktigt schmäkigt lager. Fyllde i skavanker med målarfärg på fingrarna inomhus sen, det visade sig vara den bästa metoden. Borde inte skriva detta.

Köpt rosa stekarpiké och velourbyxor från Ralph Lauren till systerdotterbebis + citrongul plyschtopp från European Kids som sitter lika irriterande som nittiotalskläder alltid satt på mig back in the days - åker upp i ryggen, smetar över brösten, glipar nånstans och glider runt. Får nostalgirysningar av det.  
Och en silvergrå Yves Saint Laurent-kjol från 80-talet som jag tyckte hade loppig lapp men som var real deal, vad det nu spelar för roll. Borde inte skriva detta heller, får ont i magen av att skriva om "shopping". Hej då.

onsdag 16 mars 2011

OOPS, I DID IT AGAIN





Tre dagar som icke-rökare. Kroppen värker, faktiskt.
Inte ut i kväll, men i morgon...
Social hunger!

UPDATE!
Menade HIT ME BABY ONE MORE TIME, såklart. Kan inte tänka utan Nickos stöd.

HAVERIKOMMISIONEN DEL 2/4 - ODATERAT

















Jag vill bara att det här ska bli klart - jag hatar att gräva i det förflutna!
Referera fine, men det här är ju ren och skär "nostalgi" *ryser*.

TROR DET VAR 2007 (MEN INTE SÄKER) *INDIE*

2007 hade jag oftast blonda wiggy från Dana på mig 24/7, vit kajal runt ögonen för att dölja "mörka ringar" och värsta hårda ögonbrynen som skulle signalera att jag var socialt handikappad. Min kille tyckte jag var lodig som inte skaffade ett dagjobb så jag lämnade under tystnad och bakom solglajjor större än Richies över ca 500 CV:n med nån retuscherad bild från nån random plåtning och skrev att jag ville ha en anställning som gick att "kombinera med modellandet, mina klubbar och Kitty on the Catwalk"...

♥ Sony Ericsson W800 ♥

 Eeeeh, fick inget jobb såklart. Sökte till glossypossyn, fattade nada och trodde man layoutade själv. Resten är en dammig gammal askungehistoria. Speaking of - varför får man inte lära sig någonting i skolan överhuvudtaget? Det enda jag lärt mig, förutom hur vidriga hormonstinna halvmänniskor är i grupp, är typ att koka ett ägg så det blir hårt och framkalla film vilket ju nu är reducerat till en värdelös hipsterkunskap - all I got from that shit was meditation and a good base for cancer at 40.

Min "Yamambaperiod", som sträckte sig över ca 2 dagar, inföll även år 2007. Jag grät i förtvivlan när jag var tvungen att tvätta bort sminket för jag kände att jag var yamanba i själen. Sedan kunde jag aldrig vara det igen förutom en gång när Dana tvingade mig men det var i ML's svettkällare så fetsminket rann ner i floder över ansiktet och min Tom & Jerry-pyjamas jag haft sen jag var 3 fick smink på hela sig. The End - hatat yamanbas sen dess.


TRIVIA! Jag toppar New Altavista på sökorden 'Yamamba', 'Yamanba' eller 'Ganguro'. När jag var liten hade jag en nojja över att världen var så liten, typ som att lägga en bebis i skokartong och bara låta den växa däri, fick fet nojjflashback när jag i Mexiko slöbläddrade i ca enda modetidningen som hette "Moda" eller annat ogenomtänkt och så ba' dyker min yamanbabild upp i ett reportage. Det bästa jag gjort i livet har alltid varit gratis, when I come to think of it. Detta är kanske större än allt annat jag gjort - att ha grundlurat hela världen!! Eller så är det bara jättehemskt.

Alla som är vän med mig på facebook vet redan detta, de ba -NEEEXT! 


Haha! Detta inlägget är så sjukt osammanhängande att jag blir trött på mig själv.



måndag 14 mars 2011

JITTER SCHMITTER IN THE VEINS




Jag har slutat röka. Doktor Apa sa att jag inte hade lunginflammation men mumlade något om bronkit, jag minns inte vad det är (låter som en expensive rock promoted for female fingers though), men det spelar ingen roll för ska man sluta ska man sluta, fick ändå inget utskrivet. Satt och metasvettades under yllecardigan och Max Mara 101801 i vänterummet efter jag insett att jag råkat ta på mig en transparant sjuksköterskeklänning. Ville inte dement tant skulle komma fram och kräva tjänster eller att personalen skulle upptäcka att jag var en galning. Pinsamt sen när jag skulle ta av mig och blotta lungan med porrunderkläder från typ 1962 och okontrollerade svettningar. Plåtning hela dagen sen, ont i lederna efter jag suttit still och sparat ned alla mina favoritlooks från höst/vinter 2011 for future reference, snart ska man ju skriva hösttrenderna till glossyn. Jag tänder av från nikotinet, känner hur blodet rusar runt i kroppen och letar efter lite nikotinrester i nån venvägg någonstans. Tuggar Nicotinell med lakritssmak 2 mg, cold turkey är för idioter.

Nu ska jag lyssna på denna och ta ett glas Kitty-vin, hoppas den går att spara i kylen (vissa säger kylet men inte jag) för den var svindyr och jag orkar inte bli ensamfull.

söndag 13 mars 2011

BUKOWSKISNAKE! SPRING! TEARS!


Jag kände just att vintern var över och bara började grina, grina, gråta med kaffe i ena handen och fjällfil i den andra. Slutat äta linfrön eftersom Rebecka säger att det är cyanid i. Bara vaknade ur nån dvala, mina stödhjul ramlade av helt plötsligt och hela vinterns underligt lugna kaos kom över mig. Lyssnade på soundtracket till Hunden som log när det hände. Och jag känner mig liksom annorlunda än jag gjorde innan. Som att ömsa skinn eller nåt. Jag hatar när folk jämför inre processer hos sig själva med yttre, eller typ djurs eller vad skit som helst, och vill hitta samband men denna gången var det ganska bra. Jag har liksom haft lite dubbla skinn den här vintern och nu kanske jag inte behövde det gamla längre. Nu måste jag berätta om min dröm. 


Jag drömde att världen hade förfallit på det ena eller andra sättet, det var sanddyner som yrt upp någonstans ifrån där det brukar vara stad eller ängar och skit och jag hade tagit mig till ett gammalt, litet trähus med två våningar som hade 30-talsinredning och böcker som kändes som att de var de sista i världen i bokhyllor på väggarna. Det var typ skönlitteratur från samma tid blandat med Bukowski-böcker som ev. innehöll någon form av svar, men jag läste dem för det fanns inget annat. Charles Bukowski hade tagit över, var diktator, och underdelen av hans kropp var en tjock orm och överdelen var vanliga Bukowski. Jag var kluven som en gammal ormtunga, visste inte vad jag tyckte om honom - diskuterade det med killen som också bodde i huset ibland, vet inte vem han var eller skulle symbolisera - antagligen ingen. De 15 meter långa, tjocka ormarna, som var orange- och svartrandiga patrullerade ute i sanden, liknande scenariot i filmen Beetlejuice. Slut. Minns inte mer. Huset låg där jag var på ridläger en gång när jag var 11. Hade rastaflätor när jag var 11. Skojar inte! Med pärlor längst ned.

WHEN I DREAM OF WOLVES